ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Διαβάστε το άρθρο μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο ένθετο HEALTH, της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ την Κυριακή 24/1/2015!

 

 

 

Διαβάστε το άρθρο μας για τη σπερματέγχυση, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο περιοδικό SHAPE στο τεύχος Ιανουαρίου 2016!

 

 

 

 

 

Διαβάστε το άρθρο μας για τη γυναικεία υπογονιμότητα, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015!

 

 

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο μας για τις Πολυκυστικές Ωοθήκες, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PEOPLE στις 2 Αυγούστου 2015!

 

 

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο μας για τον πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στην ετήσια έκδοση του περιοδικού WOMENS'HEALTH:"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ SEX", τον Ιούλιο του 2015!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο μας για την κατάψυξη ωαρίων και τον προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο μηνιαίο περιοδικό "Shape" τον Ιούνιο του 2015!

 

 

 

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο μας για τον HPV, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο μηνιαίο περιοδικό "Womens'Health" τεύχος Μαΐου 2015!

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο μας για τους παράγοντες, που επηρεάζουν τη σεξουαλική απόκριση της γυναίκας, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο τεύχος Μαρτίου 2015 του περιοδικού "Marie Claire"!

 

 

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο μας για την όψιμη απολίνωση του ομφαλίου λώρου, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "BHMADONNA", της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" στις 21/12/2014!

 

 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!