ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ονομάζομαι Μενέλαος Κωνσταντίνου Λυγνός και είμαι Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Μεγαλώνοντας δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το ίδιο λειτούργημα, όπως και ο δικός του πατέρας πριν από αυτόν, συνειδητοποίησα από νεαρή ηλικία πως η άσκηση της Ιατρικής Τέχνης προϋποθέτει την υπακοή σε ένα σύστημα αρχών, σε ένα είδους Κώδικα, κέντρο του οποίου είναι ο Άνθρωπος.

Στόχος μου είναι η σφαιρική κάλυψη της υγείας της γυναίκας, σε κάθε στάδιο της ζωής της, δια της εξατομικευμένης εφαρμογής σύχγρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών πρωτοκόλλων.  

Εφόδιά μου είναι η πολυετής και πολύπλευρη ιατρική μου εκπαίδευση και η πείρα, που απέκτησα στις διάφορες υπεύθυνες θέσεις ιατρού, που κατά καιρούς κατείχα.

 

 

Δείτε το πιο πρόσφατο video μας, για τον ιστότοπο mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετέχουμε! Για συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα videos μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ !


Έχει πάρει θέση το παιδί;

Δείτε ποιες θέσεις παίρνει το παιδί μέσα στη μήτρα στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr, στην ομάδα ειδικών του οποίου ανήκουμε!

 

 

Σπάσαν τα νερά! Και τώρα τι κάνω;

Δείτε τι πρέπει να κάνετε, όταν σπάσουν τα νερά, στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr!

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ !

 

Τι είναι ο διαβήτης και πώς επηρεάζει την εγκυμοσύνη;

Ο διαβήτης είναι ένα εξαιρετικά συχνό μεταβολικό νόσημα, του οποίου η συχνότητα μάλιστα καταγράφει άνοδο τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε στο άρθρο μας πώς ο διαβήτης επηρεάζει την κύηση. (περισσότερα)Διαβήτης και εγκυμοσύνη: Διάγνωση, συνέπειες για τη μητέρα

Ο διαβήτης είναι ένα συχνό μεταβολικό νόσημα, που μπορεί να επιπλέξει την κύηση. Διαβάστε στο άρθρο μας πώς διαγιγνώσκεται και ποιες είναι οι συνέπειες για τη μητέρα! (περισσότερα)Διαβήτης και εγκυμοσύνη: Ποιες είναι οι άμεσες συνέπειες για το μωρό

Ο διαβήτης είναι ένα συχνό μεταβολικό νόσημα, που μπορεί να επιπλέξει την κύηση. Διαβάστε στο άρθρο μας ποιες είναι οι άμεσες συνέπειες για το μωρό! (περισσότερα)Διαβήτης και εγκυμοσύνη: Ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες για το μωρό

Ο διαβήτης είναι ένα συχνό μεταβολικό νόσημα, που μπορεί να επιπλέξει την κύηση. Διαβάστε στο άρθρο μας ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες για το μωρό! (περισσότερα)Διαβήτης και εγκυμοσύνη: Ποια μέτρα λαμβάνουμε, που αφορούν τη μέλλουσα μητέρα;

Ο διαβήτης είναι ένα συχνό μεταβολικό νόσημα, που μπορεί να επιπλέξει την κύηση. Διαβάστε στο άρθρο μας ποια μέτρα λαμβάνουμε, που αφορούν τη μέλλουσα μητέρα! (περισσότερα)Διαβήτης και εγκυμοσύνη: Πώς παρακολουθούμε το μωρό διαβητικής μητέρας;

Ο διαβήτης είναι ένα συχνό μεταβολικό νόσημα, που μπορεί να επιπλέξει την κύηση. Διαβάστε στο άρθρο μας ποια μέτρα λαμβάνουμε, που αφορούν το μωρό! (περισσότερα)

 

 

 

ΣΕΙΡΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Τα στάδια της κύησης

Είστε έγκυος και μια νέα ζωή μεγαλώνει μέσα σας! Πώς αναπτύσσεται το μωράκι σας; Τι "ικανότητες" αποκτά; Πόσο μεγάλο είναι; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις στα άρθρα μας για την εξέλιξη του εμβρύου μέσα στη μήτρα εβδομάδα με την εβδομάδα! (Περισσότερα)

 

 

Η ζωή της εγκύου

Είστε έγκυος και διανύετε μια περίοδο της ζωής σας μεστή καταιγιστικών αλλαγών τόσο στο σώμα σας, όσο και στην ψυχική σας κατάσταση! Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές; Ποιες είναι οι δυσκολίες, που θα βρείτε μπροστά σας; Πώς θα τις αντιμετωπίσετε; Διαβάστε τα άρθρα μας για το πώς η ζωή σας αλλάζει κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης! (Περισσότερα)

 

 

 

 

 

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!