ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ονομάζομαι Μενέλαος Κωνσταντίνου Λυγνός και είμαι Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Μεγαλώνοντας δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το ίδιο λειτούργημα, όπως και ο δικός του πατέρας πριν από αυτόν, συνειδητοποίησα από νεαρή ηλικία πως η άσκηση της Ιατρικής Τέχνης προϋποθέτει την υπακοή σε ένα σύστημα αρχών, σε ένα είδους Κώδικα, κέντρο του οποίου είναι ο Άνθρωπος.

Στόχος μου είναι η σφαιρική κάλυψη της υγείας της γυναίκας, σε κάθε στάδιο της ζωής της, δια της εξατομικευμένης εφαρμογής σύχγρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών πρωτοκόλλων.  

Εφόδιά μου είναι η πολυετής και πολύπλευρη ιατρική μου εκπαίδευση και η πείρα, που απέκτησα στις διάφορες υπεύθυνες θέσεις ιατρού, που κατά καιρούς κατείχα.

 

 

Δείτε το πιο πρόσφατο video μας, για τον ιστότοπο mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετέχουμε! Για συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα videos μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ !


Πώς το σώμα προετοιμάζεται για τον τοκετό;

Αυτού καθαυτού του τοκετού προηγείται μια προετοιμασία του σώματος της εγκύου, η οποία διαρκεί εβδομάδες. Μάθετε για αυτή από το video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία το mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου ανήκουμε!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ !

 

Τοκοφοβία: ο υπέρμετρος φόβος για τη διαδικασία του τοκετού…

Η τοκοφοβία είναι μια κατάσταση, που ενδέχεται να οδηγήσει τη γυναίκα να επιλέξει καισαρική τομή. Διαβάστε για αυτήν στο άρθρο μας! (περισσότερα)Η ανάπτυξη της αίσθησης της γεύσης του εμβρύου: Το τι τρώτε στην εγκυμοσύνη επηρεάζει τις προτιμήσεις του μωρού!

Η γεύση αρχίζει να αναπτύσσεται ήδη από την εμβρυϊκή ζωή και η το τι τρώτε επηρεάζει το τι θα επιλέγει το μωρό σας να τρώει αργότερα! Διαβάστε για αυτό στο άρθρο μας! (περισσότερα)Η ενδομητρίωση

Η ενδομητρίωση είναι μία νόσος, που μπορεί να μην δίνει πάντα συμπτώματα, αλλά αποτελεί βασικό αίτιο υπογονιμότητας. Διαβάστε για αυτή στο άρθρο μας! (περισσότερα)


 

 

 

ΣΕΙΡΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Τα στάδια της κύησης

Είστε έγκυος και μια νέα ζωή μεγαλώνει μέσα σας! Πώς αναπτύσσεται το μωράκι σας; Τι "ικανότητες" αποκτά; Πόσο μεγάλο είναι; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις στα άρθρα μας για την εξέλιξη του εμβρύου μέσα στη μήτρα εβδομάδα με την εβδομάδα! (Περισσότερα)

 

 

Η ζωή της εγκύου

Είστε έγκυος και διανύετε μια περίοδο της ζωής σας μεστή καταιγιστικών αλλαγών τόσο στο σώμα σας, όσο και στην ψυχική σας κατάσταση! Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές; Ποιες είναι οι δυσκολίες, που θα βρείτε μπροστά σας; Πώς θα τις αντιμετωπίσετε; Διαβάστε τα άρθρα μας για το πώς η ζωή σας αλλάζει κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης! (Περισσότερα)