ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ονομάζομαι Μενέλαος Κωνσταντίνου Λυγνός και είμαι Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Μεγαλώνοντας δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το ίδιο λειτούργημα, όπως και ο δικός του πατέρας πριν από αυτόν, συνειδητοποίησα από νεαρή ηλικία πως η άσκηση της Ιατρικής Τέχνης προϋποθέτει την υπακοή σε ένα σύστημα αρχών, σε ένα είδους Κώδικα, κέντρο του οποίου είναι ο Άνθρωπος.

Στόχος μου είναι η σφαιρική κάλυψη της υγείας της γυναίκας, σε κάθε στάδιο της ζωής της, δια της εξατομικευμένης εφαρμογής σύχγρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών πρωτοκόλλων.  

Εφόδιά μου είναι η πολυετής και πολύπλευρη ιατρική μου εκπαίδευση και η πείρα, που απέκτησα στις διάφορες υπεύθυνες θέσεις ιατρού, που κατά καιρούς κατείχα.

 

 

Δείτε το πιο πρόσφατο video μας, για τον ιστότοπο mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετέχουμε! Για συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα videos μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 Κλείστε το  ΡΑΝΤΕΒΟΥ σας ΕΔΩ, για να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα, θέμα εγκυμοσύνης ή θέμα υπογονιμότητας σας απασχολεί! 

 

         ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ !        

 

Πώς προστατεύεται το μωρό μέσα στη μήτρα;

Δείτε πώς προστατεύεται το μωρό μέσα στη μήτρα, στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr, στην ομάδα ειδικών του οποίου ανήκουμε!


 

 

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!        

 

Αδενομύωση: μία πάθηση, πιο συχνή απ’ όσο νομίζετε…

Η αδενομύωση είναι μία παθολογία, η οποία επηρεάζει τη μήτρα και κατ’ επέκτασιν τη ζωή της γυναίκας, καθότι η συμπτωματολογία, που συνδέεται με αυτήν είναι ενίοτε εξόχως ενοχλητική. Εντούτοις, η αδενομύωση δεν είναι ευρέως γνωστή. Εσείς όμως μπορείτε να μάθετε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για αυτή, μέσα από το άρθρο μας! (περισσότερα)

Αδενομύωση: διάγνωση, συχνότητα, αντιμετώπιση

Η διάγνωση της αδενομύωσης είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Αναλόγως δύσκολη είναι και η επιλογή των καταλλήλων σχετικών θεραπευτικών επιλογών. Διαβάστε στο άρθρο μας πώς γίνεται τελικά η διάγνωση της αδενομύωσης και ποιες είναι οι διαθέσιμες λύσεις στο πρόβλημα αυτό! (περισσότερα)

 

Διαβάστε και ένα παλαιότερο, αλλά επίκαιρο άρθρο μας...

Οι παρενέργειες του καλοκαιριού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (άρθρο & video)

Η εγκυμοσύνη δεν είναι λόγος, για να μην απολαύσετε και εσείς το καλοκαιράκι! Διαβάστε στο άρθρο μας, τι να προσέξετε και μην παραλείψετε να δείτε και το σχετικό video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog! (περισσότερα)

 

 

 

        ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ HIFU & ΜΕ ΕΓΧΥΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!       

Αναγέννηση κόλπου με υπερήχους HIFU!

Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την κολπική ξηρότητα και την ήπια ακράτεια χάρη στους υπερήχους HIFU! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video πώς λειτουργούν οι υπέρηχοι HIFU και πώς μπορείτε κι ΕΣΕΙΣ να ωφελειθείτε!

 

 

 

Αναγέννηση κόλπου και αιδοίου με έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

Δείτε πώς με την έγχυση υαλουρονικού οξέος προστατεύεται η υγεία του κόλπου σας, ενώ βελτιώνεται και η σεξουαλική σας ζωή! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video, πώς μπορείτε κι εσείς να ωφεληθείτε από την έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

 

 

        ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ" VIDEOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!          

 

Γυναίκα και καλοκαίρι

Το καλοκαιράκι σημαίνει εκδρομές και εξορμήσεις στις παραλίες… Στο κανάλι  μας θα βρείτε videos για το πώς μπορείτε να ζήσετε τις χαρές του καλοκαιριού, να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα, αποφεύγοντας ενδεχόμενα προβλήματα, που θα μπορούσαν να σας χαλάσουν τη μέρα και τη διάθεση… (περισσότερα)

 

Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι

Είστε έγκυος και είναι καλοκαίρι…. Μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την παρέα σας! Δείτε στο κανάλι μας videos με χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πώς θα αποφύγετε «καλοκαιρινές» δυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν και συνδέονται με την κύηση…. (περισσότερα)

 

 

        ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ!         

 

Γυναικεία υπογονιμότητα: Υπάρχουν φάρμακα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, πριν καταφύγουμε σε εξωσωματική;

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της γυναικείας υπογονιμότητας η εξωσωματική δεν αποτελεί τη μοναδική λύση. Ευτυχώς, έχουμε στη φαρέτρα μας και φάρμακα, που μπορούν να βοηθήσουν πριν φθάσουμε σε αυτή. Διαβάστε για αυτά στο άρθρο μας! (περισσότερα

 

Πώς παρακολουθούμε την κατάσταση του εμβρύου;

Το μωράκι σας μεγαλώνει στο προστατευμένο περιβάλλον της μήτρας. Πώς μπορούμε να δούμε, αν όλα πηγαίνουν καλά; Διαβάστε στο άρθρο μας για τις τεχνικές, που χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη κλινική πρακτική! (Περισσότερα)

 

Κολποσκόπηση: Ένα χρήσιμο εργαλείο στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Η κολποσκόπηση είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για αυτήν στο άρθρο μας! (περισσότερα)

 

Κρυοπηξία: Μία απλή, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης προκαρκινικών αλλοιώσεων στον τράχηλο (και όχι μονο)!

Οι προκαρκινικές αλλοιώσεις στον τράχηλο είναι ένα σύνηθες εύρημα κατά τον έλεγχο του τραχήλου της μήτρας με test Παπανικολάου ή κολποσκόπηση και η κρυοπηξία είναι ένα δοκιμασμένο και εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο αντιμετώπισής τους. Μάθετε για αυτή από το άρθρο μας! (περισσότερα)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

Έχετε κολπική ξηρότητα, ακράτεια ούρων ή αντιμετωπίζετε πόνο στη σεξουαλική επαφή;

 

Οι υπέρηχοι HIFU και η έγχυση ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ είναι η ΜΟΝΙΜΗ λύση για εσάς! (ενημερωθείτε ΕΔΩ)

 

 

 ΑΛΛΑΞΤΕ τη ζωή σας! 

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας ΕΔΩ! 

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!