ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEOS

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Ονομάζομαι Μενέλαος Κωνσταντίνου Λυγνός και είμαι Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Μεγαλώνοντας δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το ίδιο λειτούργημα, όπως και ο δικός του πατέρας πριν από αυτόν, συνειδητοποίησα από νεαρή ηλικία πως η άσκηση της Ιατρικής Τέχνης προϋποθέτει την υπακοή σε ένα σύστημα αρχών, σε ένα είδους Κώδικα, κέντρο του οποίου είναι ο Άνθρωπος.

Στόχος μου είναι η σφαιρική κάλυψη της υγείας της γυναίκας, σε κάθε στάδιο της ζωής της, δια της εξατομικευμένης εφαρμογής σύχγρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών πρωτοκόλλων.  

Εφόδιά μου είναι η πολυετής και πολύπλευρη ιατρική μου εκπαίδευση και η πείρα, που απέκτησα στις διάφορες υπεύθυνες θέσεις ιατρού, που κατά καιρούς κατείχα.

 

 

Δείτε το πιο πρόσφατο video μας, για τον ιστότοπο mothersblog.gr, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετέχουμε! Για συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα videos μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube!

 

 Κλείστε το  ΡΑΝΤΕΒΟΥ σας ΕΔΩ, για να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα, θέμα εγκυμοσύνης ή θέμα υπογονιμότητας σας απασχολεί! 

 

         ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ !      

 

Πότε απαγορεύουμε στην έγκυο να γυμναστεί;

Μάθετε πότε δεν πρέπει να γυμναστείτε, αν είστε έγκυος, μέσα από το video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr, στην ομάδα ειδικών του οποίου ανήκουμε!

 

Μπορώ να δω τις γόνιμες ημέρες μου με test φαρμακείου;

Μάθετε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τις γόνιμες ημέρες σας χρησιμοποιώντας test φαρμακείου στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr!

 

Έχω χαμηλή χοριακή. Να ανησυχήσω;

Δείτε τι μπορεί να σημαίνει η χαμηλή χοριακή στην εγκυμοσύνη στο video, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον ιστότοπο mothersblog.gr!

 

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!        

 

Πρωτεϊνουρία στην εγκυμοσύνη

Με τον όρο πρωτεϊνουρία αναφερόμαστε στην παρουσία πρωτεΐνης (λευκώματος) στα ούρα σε ποσότητα, που υπερβαίνει τα «φυσιολογικά» όρια. Η πρωτεϊνουρία σε κάποιες περιπτώσεις συνδέεται με μία από τις πιο επίφοβες παθολογίες της κύησης: την προεκλαμψία. Μάθετε μέσα από το άρθρο μας πότε η πρωτεϊνουρία αποτελεί αίτιο ανησυχίας. (περισσότερα)

Εξάψεις στην εμμηνόπαυση

Οι εξάψεις είναι από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα, που συνδέονται με την έλευση της εμμηνόπαυσης, ενώ συχνά εμφανίζονται για πρώτη φορά ακόμα και χρόνια πριν από αυτή. Μάθετε για τις εξάψεις, που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση μέσα από το άρθρο μας! (περισσότερα)

Γιατί κάποιες γυναίκες έχουν εξάψεις στην εμμηνόπαυση;

Οι ενοχλητικές εξάψεις, που σχετίζονται με την έλευση της εμμηνόπαυσης, διαταράσσουν την καθημερινότητα κάποιων, αλλά σε καμία περίπτωση όλων των γυναικών. Διαβάστε στο άρθρο μας και δείτε γιατί κάποιες γυναίκες παρουσιάζουν το σύμπτωμα αυτό, ενώ άλλες όχι! (περισσότερα)

Υπάρχουν φάρμακα για την αντιμετώπιση των εξάψεων στην εμμηνόπαυση;

Ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών, που θα παρουσιάσουν εξάψεις σχετιζόμενες με την εμμηνόπαυση, αναφέρουν σημαντική διαταραχή της καθημερινότητάς τους. Δείτε μέσα στο άρθρο μας, ποια είναι τα φάρμακα, που έχουμε στη διάθεσή μας για να ανακουφίσουμε το ενοχλητικό αυτό σύμπτωμα! (περισσότερα)

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εξάψεις στην εμμηνόπαυση χωρίς φάρμακα;

Αρκετές είναι οι γυναίκες, οι οποίες ενοχλούνται σημαντικά από τις εξάψεις, που σχετίζονται με την έλευση της εμμηνόπαυσης. Κάποιες εξ αυτών είτε δεν θέλουν, είτε για διαφόρους λόγους δεν συνιστάται να λάβουν τη σχετική φαρμακευτική αγωγή. Μέσα στο άρθρο μας θα βρείτε τα μη φαρμακευτικά μέσα, που διαθέτουμε για να περιορίσουμε την ένταση των εξάψεων της εμμηνόπαυσης! (περισσότερα)

 

 

        ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ HIFU & ΜΕ ΕΓΧΥΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!       

Αναγέννηση κόλπου με υπερήχους HIFU!

Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή, αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την κολπική ξηρότητα και την ήπια ακράτεια χάρη στους υπερήχους HIFU! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video πώς λειτουργούν οι υπέρηχοι HIFU και πώς μπορείτε κι ΕΣΕΙΣ να ωφελειθείτε!

 

 

 

Αναγέννηση κόλπου και αιδοίου με έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

Δείτε πώς με την έγχυση υαλουρονικού οξέος προστατεύεται η υγεία του κόλπου σας, ενώ βελτιώνεται και η σεξουαλική σας ζωή! (περισσότερα)

 

Δείτε στο παρακάτω video, πώς μπορείτε κι εσείς να ωφεληθείτε από την έγχυση Υαλουρονικού Οξέος!

 

 

 

        ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ!         

 

Η εξωσωματική γονιμοποίηση: η σύγχρονη τεχνολογία στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας!

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μία μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, χάρη στην οποία πολλά ζευγάρια κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Τα σύγχρονα πρωτόκολλα, που εφαρμόζουμε, χαρακτηρίζονται από τα αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, αλλά και από την ασφάλεια για τη γυναίκα! (περισσότερα)

 

Γυναικεία υπογονιμότητα: Υπάρχουν φάρμακα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, πριν καταφύγουμε σε εξωσωματική;

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της γυναικείας υπογονιμότητας η εξωσωματική δεν αποτελεί τη μοναδική λύση. Ευτυχώς, έχουμε στη φαρέτρα μας και φάρμακα, που μπορούν να βοηθήσουν πριν φθάσουμε σε αυτή. Διαβάστε για αυτά στο άρθρο μας! (περισσότερα

 

Πώς παρακολουθούμε την κατάσταση του εμβρύου;

Το μωράκι σας μεγαλώνει στο προστατευμένο περιβάλλον της μήτρας. Πώς μπορούμε να δούμε, αν όλα πηγαίνουν καλά; Διαβάστε στο άρθρο μας για τις τεχνικές, που χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη κλινική πρακτική! (Περισσότερα)

 

Ο HPV και η παθολογία του τραχήλου της μήτρας

Στο ιατρείο μας προσφέρουμε σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης των προκαρκινικών αλλοιώσεων στον τράχηλο της μήτρας, όπως είναι η κολποσκόπηση και το HPV-DNA test. Υπάρχει εξάλλου η δυνατότητα κάποιες από τις αλλοιώσεις αυτές να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά και ανώδυνα στο χώρο μας με την δοκιμασμένη μέθοδο της κρυοπηξίας. (περισσότερα)

 

 

 

 

 

 

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

Έχετε κολπική ξηρότητα, ακράτεια ούρων ή αντιμετωπίζετε πόνο στη σεξουαλική επαφή;

 

Οι υπέρηχοι HIFU και η έγχυση ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ είναι η ΜΟΝΙΜΗ λύση για εσάς! (ενημερωθείτε ΕΔΩ)

 

 

 ΑΛΛΑΞΤΕ τη ζωή σας! 

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας ΕΔΩ! 

Bρείτε μας στο You Tube!

Ακολουθήστε μας στο Facebook!